YOUTH EXCHANGE TALK (YET 1.0)

YOUTH EXCHANGE TALK (YET 1.0)
TAJUK : PROGRAM ANTARABANGSA
Selari dengan hasrat kerajaan yang memperkenal National Transformation Policy 20150 (TN50) oleh Perdana Menteri dalam sektor Hubungan Luar, Persatuan Asrama Belia Malaysia Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur menyahut seruan kerajaan melalui program YET 1.0
Melalui YET 1.0 telah menyampaikan maklumat kepada Belia tentang peluang melibatkan diri dalam persatuan Belia dan program antarabangsa.
Alhamdulillah program ini mendapatkan tempat dikalangan belia walaupun terpaksa mengeluarkan duit sendiri tanpa dijanjikan t-shirt, makanan sedap dan hotel. Tahniah kepada semua, anda memang hebat!
Terima kasih juga kepada speaker Zambri Mohd Isa (Presiden GPMS) , Khairul Annuar Mansor (Presiden MYHA) Zaidi Syazwan (Pen Setiausaha Majlis Belia Selangor), Sharifah Norizah ( Naib Presiden 3 MYHA) @Muhammad Arif (Naib Presiden 1 MYHA) , Jasmin Irisha Jim Ilham ( Delegasi Malaysia YSEALI 2014) dan Ida Sahid (Bekas Peserta SSEAYP 2008 & S/U MYHA Cheras) kerana sudi meluangkan masa untuk memberi pandangan dan amanat kepada belia kerana mereka adalah pemimpin muda masa kini.
InshaAllah untuk TAJUK yang sama kami akan lakukan dengan lebih baik dan berkapasiti lebih besar pada masa hadapan.
Terima kepada semua rakan seperjuangan di dalam MYHA KL Saudara Ismail Mahyuddin(Presiden MYHA KL), Saudara Mierul Idz Mizan (Timbalan Presiden MYHA KL) dan pemimpin Belia yang menyokong program kami.

Untuk mengetahui program akan datang boleh rujuk di sini Youth Exchange Talk
Muiz Misri
Pengarah Program YET 1.0 cum moderator
Exco MYHA Kebangsaan
Exco MYHA CherasP.S : I'd love to meet you on Twitter : here

And if you enjoy this post, please consider sharing it on Facebook or Twitter below
Powered by Blogger.