Skip to main content

Finally , I certified as Open Water Diver


Actually i never thought that i will try scuba as new outdoor activity in my life . I just follow the exhibition since last year. I attended the exhibition for this year but still have doubt about this activity . 2 weeks later my friends already sign up with this dive shop http://www.oceanelements.my then he call me and suggest to sign up to. I think is right time for me to try this activity. The best things about this package you can pay the installment untill you finish the course. Anyway my friends sign up with 2 package but me only sign up only one package coz of money and i think better for me to understand about scuba by taking open water course first. In scuba open water diver is the steeping stone to another level in diving.

For your information before practical in confine water , we need to read the book and do the quiz and also the test. Actually i fail the test hahhahha. Maybe i don't understand and did't read the book. The instructor told be me that u must do retest but later . Our confined water training was during fasting month at Cheras. The pool was built purpose for diving own by ex navy.

Two weeks after Raya we went to Tioman Island to complete our course. After 4 dive and do retest , finally i have completed the course . For me is very successful and be certified as Open Water Diver in good achievement in my life. What can i say is after 4 dive is i'm still not in love with scuba . Maybe because of my knowledge about underwater world still not much compare to people who often doing this activity. Therefore I should go more diving if i want to in love with this activity "Tak Kenal Maka Tak Cinta"

Comments

RaDee"o"LoGy said…
bro' how much u pay...?
Muiz Misri said…
I'm not sure how much but almost RM 1500 by the way u can refer the website. Jika buat kat pulau more cheaper than land but masa terhad kat pulau coz memang ko pergi utk amik lesen. Kalau bukan kat pulau , relax skit ada masa senggang takde lah terburu. Bila pergi pulau buat praktikal jer .

Popular posts from this blog

Kasut Footlink Disyorkan oleh DRKasut Membantu Memperbetulkan Postur Badan Dalam Masa 3 Bulan

Kasut Footlink Yang Disyorkan oleh DRKasut Membantu Memperbetulkan Postur Badan Saya Dalam Masa 3 Bulan Sebelum ini saya memang tidak tahu pun ada kasut kasihatan yang boleh memperbetulkan tulang postur. Apabila bertemu dengan pakar kasut kesihatan dari @drkasut iaitu Puan Zawati Ahmad melihat ada masalah dengan postur badan atau 'FORWARD HEAD' Oleh itu beliau mengsyorkan beberapa jenis kasut yang sesuai untuk saya. Saya mencuba beberapa jenis kasut dan selipar dan akhirnya saya memilih kasut sukan dan selipar kerana selipar adalah untuk kegunaan harian saya. Semasa pemilihan kasut, saya ada bertanya tentang kualiti berbanding jenama yang lain. Pn Wati menyatakan perbezaan itu dapat kita rasa apabila kita memakai kedua-dua jenama di mana mengikut sesetangah pengguna menyatakan Footlink lebih selesa dan mengikut bentuk tapak kaki berbanding jenama lain. Selain itu Pn Wati ada menyatakan Footlink antara perintis awal yang mengeluarkan kasut kesihatan. Pert

Aku rindu ...

Sebenarnya gua tidak rindu pada sesiapa pun hatta pada manusia sebaliknya gua rindu pada zaman awal-awal gua bergiat dalam dunia blogging. Aku akan cuba luangkan 30 minit setiap hari untuk tulis apa sahaja aku rasa dan apa yang gua nampak. Selalunya gua akan update selepas waktu bekerja kerana itu sahaja masa yang gua ada. Ketika itu gua tenang kerana gua dapat luahkan perasaan gua melalui penulisan dan sesekali gua ada masukkan hal-hal politik. Dunia politik gua tidak dapat lari kerana gua sendiri minat dengan hal-hal politik di samping rakan-rakan gua ada yang terlibat dalam politik. Secara tidak lansung sumber-sumber maklumat gua dapat terus ke hp gua. MUIZMISRI.COM vs MALAYSIABACKPACKERS.COM Selain dari blog peribadi gua ada 'travel blog' iaitu www.malaysiabackpackers.com  dan sebenarnya gua yang tidak pasti mana satu yang terawal travel blog atau blog peribadi tetapi gua dapat rasakan 'travel blog' gua ada yang terawal mengikut firasat gua. Post terawal gu

YOUNG MALAYSIAN ENTREPRENEURS OPEN UK'S FIRST TUTTI FRUTTI OUTLET

The world's largest frozen yogurt retail chain Tutti Frutti opened in the United Kingdom on Friday. The first flagship store in London's Covent Garden is owned by a group of young Malaysian entrepreneurs. London's first Tutti Frutti outlet was officially opened on Friday by Lord Powell who had served former British Prime Minister Margaret Thatcher. The idea to open the frozen yoghurt store there was conceived by 19-year-old Amanda Nasim, who's in her final year studying Finance and Economics at York University. She had pitched her proposal to Jay Kim, the founder of the frozen yoghurt retail chain at the Tutti Frutti International Convention in Los Angeles early this year on obtaining the master license to open a franchise in the UK."I gave a presentation on how we would do well in the UK, which locations we'll have and thats how they agreed. I think he saw that I had the energy, I proofed to him that even without an initial plan, that I can do it. You&