Friday, March 2, 2012

Arab Food at Bukit Bintang


Layan 'Arab Food' Bukit Bintang with my frenz dan his dad dari Brunei. Mcm-mcm lantak biasalah orang belanja tp base on apa yg mereka order lah , so aku makan jer . By the way 1st time makan arab food kat ampang , then yg ini kali ke berapa aku pun dah tak ingat coz now days arab food you can found everywhere. This is because a lot of tourist from arab country like Iran, Arab Saudi, Mesir and so on like to coming to Malaysia.
We here try to cater the arab tourist with arabic food and most the food operator are from Middle East country.
Mcm-mana ada dan aku tak ingat sebab bagi aku semua sedap dan mengenyangkan . I heard my friends yg pernah pergi arab country said that the portion of food banyak compare to Malaysia. Yang penting petua lepas makan daging mestilah makan bawang utk 'neutral' kan kelestrol. Betul ker?

Saya adalah blogger bagi MalaysiaBackpackers.Com dan SifuBlog.Com . Kerana minat mendalam dalam blogging saya telah menghasilkan beberapa ebook. Selain dari blog saya juga adalah usahawan printing baju di PrintingBajuOnline.Com. Masa saya banyak dihabiskan untuk blog dan aktiviti kesukarelawan

Related Posts