Tuesday, February 28, 2012

Nasi Phuket in Shah Alam, Selangor

Inilah makanan breakfast aku selalunya bila masuk gaji sebab sekali-sekala nak makan kat luar and bayar lebih .Harga sama mcm lunch dan portion dia memang banyak dan puas. Di masak oleh org Siam slang mcm  kelate pun ada. Biasanya tempat ni ramai penjawat awam bersarapan pagi di sini sebab ofis mereka di Kompleks PKNS berdekatan. So siapa yang tak pernah pergi boleh lah pergi di tingkat atas sekali di Komplek PKNS Shah Alam naik lif di depan kedai buku marwilis . Kedai betul bahagian tepi. Selamat menjamu selera !







Saya adalah blogger bagi MalaysiaBackpackers.Com dan SifuBlog.Com . Kerana minat mendalam dalam blogging saya telah menghasilkan beberapa ebook. Selain dari blog saya juga adalah usahawan printing baju di PrintingBajuOnline.Com. Masa saya banyak dihabiskan untuk blog dan aktiviti kesukarelawan

Related Posts